atelier de vara aviatie

Despre

Când eram mici și vedeam un avion pe cer, ne îndreptam privirea către el și… știți foarte bine ce fredonam :).

Însă acum că ne-am făcut mari, ne-am propus să dăm ocazia noilor generații să fie printre ele, să le descopere, nu doar să le privească. Iar pentru acest lucru, și cu colaborarea dvs., îi invităm pe cei mici la un atelier special. Pe aerodrom!

Ne dorim să le împărtășim copiilor farmecul aviației, să îi familiarizăm cu acest domeniu fascinant și să îi ajutăm să își dezvolte noi abilități. Preț de câteva ore, le prezentăm, interactiv, noțiuni cheie aeronautice, dar și informații care le vor servi mai târziu atât la școală, cât și în viață. Responsabili de toate acestea sunt nu doar specialiști în aviație, ci și cadre didactice promotoare a educației alternative.

La finalul zilei, cei mici  vor pleca acasă nu doar cu un bagaj de cunoștințe despre domeniul aeronautic, ci și cu noi prieteni și mai încrezători în propriile abilități sociale, practice și emoționale.

* Activitățile sunt adaptate pentru copii cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani.

Atenție! Locurile sunt limitate la 15 participanți! Pe tot parcursul evenimentului, suprafețele comune și de contact, din aeronave, vor fi dezinfectate. 

BEN_0884-1
BEN_0874-1
BEN_0892-1
BEN_0918-1
BEN_0936-1

Salut! Noi suntem Asociația Iubim Aviația! Singura Asociație din România care are ca scop promovarea aviației în rândul publicului larg, printr-un mix de activități în folosul acestuia: seminarii pentru cei cu frică de zbor, lecții introductive de aviație și orientare în carieră pentru tineri, în școli, organizarea de zboruri introductive pentru doritori, precum și orice alte activități cu și despre… avioane și zbor.

Sâmbătă, 21 august. Program:

Sosire participanți. Cuvânt introductiv, scurtă prezentare a zilei și a participanților. Fiecare copil se va prezenta și va boteza unul dintre norișorii noștri cu un cuvânt care îl trimite cu gândul la aviație.

România a jucat un rol important în dezvoltarea aviației mondiale. Pionierii care au pus bazele zborului au fost români, iar noi îi vom cunoaște îndeaproape.

Oare cum arată o zi din viața unui pilot? Hei, tocmai a aterizat un avion, iar pilotul vine spre noi! Abia așteaptă să ne introducă în lumea lui!

Nu putem să nu ne bucurăm de un picnic, dacă tot suntem la aer curat și în iarbă verde. Sau să ne consumăm energia – alergând, jucând air hockey, ping-pong ori badminton.

Ochii sus pe cer, tocmai trec în viteză câteva avioane și ne uimesc cu figurile pe care le fac! Apoi, împreună cu pilotul, vom merge cu toții la avionul său și vom descoperi cum zboară acesta, cum se pilotează și… ce înseamnă toate acele ceasuri complicate de la bord!

Ne retragem la umbră și dăm aripi imaginației. Colorăm și dăm formă unui avion de hârtie, iar cel mai frumos, ori care zboară cel mai bine, este premiat cu un cadou surpriză!

Să povestim despre cum ne-am petrecut ziua sau să mai discutăm cu pilotul!

Înainte de plecare, ne întoarcem la avion pentru a ne fotografia cu el și pilotul acestuia. Tot acolo, cei mici vor primi o amintire din partea noastră. Apoi, doritorii se pot bucura în continuare, în restul zilei, de aerul curat de aerodrom, plimbări cu caii sau poneii și alte activități.

Unde?

Suficient de departe încât să simți că ai plecat în vacanță, dar îndeajuns de aproape încât seara să te întorci la tine acasă, la final de zi. La 40 de kilometri de București, cum mergi pe DN1 spre Ploiești, în localitatea Șirna (Tăriceni).

Locurile disponibile pentru atelierul din 21 august s-au ocupat. Preînscrie-te acum pentru următoarea ediție din toamnă!

Completează formularul de mai jos și vei fi contactat (ă) pentru validarea înscrierii. Te rugăm să verifici mailul și în spam!

Nu uita să pui în rucsacul copilului și: o pătură pentru stat la iarbă verde și o gustare. La aerodrom se asigură doar apa și fructe, iar pentru părinți și cafea. 

Pentru întrebări, ne găsești și la 0761.395.797.

Completând acest formular, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și cu prelucrarea datelor furnizate în acest formular.