atelier de vara aviatie

ATELIER GRATUIT!

Când eram mici și vedeam un avion pe cer, ne îndreptam privirea către el și… știți foarte bine ce fredonam :).

Însă acum că ne-am făcut mari, ne-am propus să dăm ocazia noilor generații să fie printre ele, să le descopere, nu doar să le privească. Iar pentru acest lucru, și cu colaborarea dvs., îi invităm pe cei mici la un atelier special. Pe aerodrom!

Ne dorim să le împărtășim copiilor farmecul aviației, să îi familiarizăm cu acest domeniu fascinant și să îi ajutăm să își dezvolte noi abilități. Preț de câteva ore, le prezentăm, interactiv, noțiuni cheie aeronautice, dar și informații care le vor servi mai târziu atât la școală, cât și în viață. Responsabili de toate acestea sunt nu doar specialiști în aviație, ci și cadre didactice promotoare a educației alternative.

La finalul zilei, cei mici  vor pleca acasă nu doar cu un bagaj de cunoștințe despre domeniul aeronautic, ci și cu noi prieteni și mai încrezători în propriile abilități sociale, practice și emoționale.

Atenție!

*Locurile sunt limitate la 15 participanți!

* Activitățile sunt adaptate pentru copii cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani. 

*#AsociatiaIubimAviatia oferă cu titlu gratuit apă și fructe, dar puteți lua cu voi tot ceea ce v-ați dori la un picnic. Începând cu păturica:).

*Pe parcursul evenimentului, părinții pot participa ca spectatori la ateliere sau pot încerca un zbor introductiv alături de voluntarii noștri. Dat fiind contextul evenimentului, este oferită o reducere de 30% la prețul normal al zborului, suma reprezentând o donație și un mod de a susține inițiativele noastre. 

 

BEN_0884-1
BEN_0874-1
BEN_0892-1
BEN_0918-1
BEN_0936-1

Salut! Noi suntem Asociația Iubim Aviația! Singura Asociație din România care are ca scop promovarea aviației în rândul publicului larg, printr-un mix de activități în folosul acestuia: seminarii pentru cei cu frică de zbor, lecții introductive de aviație și orientare în carieră pentru tineri, în școli, organizarea de zboruri introductive pentru doritori, precum și orice alte activități cu și despre… avioane și zbor.

Duminică, 26 iunie. Program:

Sosire participanți. Cuvânt introductiv, scurtă prezentare a zilei și a participanților. Fiecare copil se va prezenta și va boteza unul dintre norișorii noștri cu un cuvânt care îl trimite cu gândul la aviație.

România a jucat un rol important în dezvoltarea aviației mondiale. Pionierii care au pus bazele zborului au fost români, iar noi îi vom cunoaște îndeaproape.

Ochii sus pe cer, tocmai trec în viteză câteva avioane și ne uimesc cu figurile pe care le fac! Apoi, împreună cu pilotul, vom merge cu toții la avionul său și vom descoperi cum zboară acesta, cum se pilotează și… ce înseamnă toate acele ceasuri complicate de la bord!

Nu putem să nu ne bucurăm de un picnic, dacă tot suntem la aer curat și în iarbă verde. Sau să ne consumăm energia – alergând, jucând air hockey, ping-pong ori badminton.

Oare cum arată o zi din viața unui pilot? Vom afla, din prezentarea pe care colegii noștri o vor face!

Ascunși la umbră de căldura verii, dăm aripi imaginației. Colorăm și dăm formă unui avion de hârtie, iar cel mai frumos, ori care zboară cel mai bine, este premiat cu un cadou surpriză!

Să povestim despre cum ne-am petrecut ziua sau să mai discutăm cu pilotul!

Înainte de plecare, ne întoarcem la avion pentru a ne fotografia cu el și pilotul acestuia. Tot acolo, cei mici vor primi o amintire din partea noastră. Apoi, doritorii se pot bucura în continuare, în restul zilei, de aerul curat de aerodrom, plimbări cu caii sau cu trăsura trasă de ponei* și alte activități.

_

*plimbările cu cai sau trăsura trasă de ponei sunt organizate de partenerii #TerraVerdeHorses, fiind negociat un tarif preferențial de 30 lei / copil pentru o sesiune de 15 minute. 

Unde?

Suficient de departe încât să simți că ai plecat în vacanță, dar îndeajuns de aproape încât seara să te întorci la tine acasă, la final de zi. La 40 de kilometri de București, cum mergi pe DN1 spre Ploiești, în localitatea Șirna (Tăriceni).

Înscrie-te acum, locurile sunt limitate!

Completează formularul de mai jos și vei fi contactat (ă) pentru validarea înscrierii. Te rugăm să verifici mailul și în spam!

Nu uita să pui în rucsacul copilului și: o pătură pentru stat la iarbă verde și o gustare. La aerodrom se asigură doar apa și fructe, iar pentru părinți și cafea. 

Pentru întrebări, ne găsești și la 0761.395.797.