Asociația Iubim Aviația

Asociația Iubim Aviația și ZborCadou.ro au luat naștere în 2019, din pasiunea pentru Aviație a membrilor săi fondatori și din dorința de a promova domeniul în rândul publicului larg, dar și în folosul acestuia.

Totul a început la doi ani distanță de la organizarea primului seminar dedicat pasagerilor cu frică de zbor din România, în 2017, pe atunci în regie proprie. După 8 ediții ale seminarului ne-am dat seama că, pentru a ajuta mai mult și mai bine, este nevoie să căpătăm un statut.

Ulterior acestui pas, seminarelor dedicate aviofobilor li s-au adăugat lecții gratuite de orientare în carieră a tinerilor, în școli, pe care le-am intitulat “Cariere la înălțime”, sesiuni online dedicate copiilor, diverse alte programe și ateliere de promovare a aviației – online și offline. Totodată, dezvoltăm permanent parteneriate prin care susținem diverse cauze, în mod direct și indirect – întreținerea monumentului de la Balotești, programul “Aripi pentru zâmbete”.

Totul prin voucherele zbor cadou – o modalitate prin care poți să te bucuri de sau să faci cadou zboruri introductive – experiențe aeriene unice. Astfel, susții și o parte din inițiativele noastre și avem astfel posibilitatea să extindem acțiunile întreprinse –  scopul nostru fiind să promovăm aviația și oamenii ei și să contribuim la dezvoltarea acesteia.

0
+
ZborCadou.ro și Asociația Iubim Zborul au ajutat, până astăzi, peste 450 de pasageri cu frică de zbor să călătorească mai liniștiți.
0
+
Totodată, peste 100 de tineri au fost îndrumați și ajutați să își găsească calea profesională în Aviație.

Echipa Asociația Iubim Aviația

Sebastian Radu – Președinte

Pasionat de peste un deceniu de aviație, Sebastian și-a asumat, încă de atunci, promovarea domeniului în rândul publicului larg. De profesie jurnalist, iar acum specialist în Marketing, el a coordonat de-a lungul anilor mai multe proiecte în domeniu. Cel mai nou dintre ele este fricadezbor.ro, alături de Asociația Iubim Aviația. Sebastian are un singur vis: să ajute cât mai multă lume să descopere și să se bucure de frumusețea unică a Aviației.

Luminița Constantin – Vicepreședinte

Încă de când a văzut primul avion în zbor, a rămas fascinată de acest domeniu și a căutat să afle cât mai multe despre el și oamenii lui. Astăzi, aproape fiecare final de săptămână o găsește încărcându-și bateriile pe aerodrom, bucurându-se de avioane și zbor. De profesie învățătoare, Luminița Constantin își propune ca în afara orelor de curs să îndrume cât mai mulți copii spre o carieră în Aviație. Așa se face că, printre altele, ea este responsabila noastră cu organizarea de cursuri de orientare în carieră.

Cătălin Prală – Membru Fondator

În viața de zi cu zi, este copilot pentru o companie aeriană, având la activ peste 2.000 de ore de zbor. Lui Cătălin i-a plăcut însă mereu să le povestească celor din jur despre Aviație și să îi ajute să înțeleagă, mai bine, nu doar domeniul, ci și cum decurg călătoriile aeriene. Așa se face că, la sol, el ar putea fi considerat un Pilot Comandant al unei incursiuni în lumea zborului, atât pentru pasagerii aviofobi, cât și pentru tinerii care aspiră să îi calce pe urme.

Nicolae-Gabriel PanaitGabriel Panait – Pilot

De profesie inginer de aviație și fost parașutist militar, iar în prezent co-proprietar de aeronavă și pilot, Nicolae-Gabriel Panait s-a alăturat Asociației Iubim Aviația din dorința de a împărtăși către cât mai mulți farmecul zborului, dar și de a-i ajuta să descopere acest domeniu.

ioana blajIoana Blaj – Membru Fondator

Pasiunea ei pentru zbor își are rădăcinile în copilărie, începând cu momentele petrecute de tatăl său, printre avioane. De profesie psihiatru, Ioana Blaj îmbină pasiunea pentru Aviație cu cea pentru semeni și își dorește să le deschidă cât mai multor persoane noi orizonturi spre domeniul Aviației. Mai mult de atât, Ioana chiar se folosește de exemplul personal: are curajul a urma cursuri de parașutism, în ciuda faptului că greutatea mică pe care o are ar putea fi un dezavantaj în timpul salturilor.

Iorgu HaliliucIorgu Haliliuc – Membru – Director de vânzări

O echipă cu capul în nori și îndrăgostită de zbor avea nevoie de cineva pragmatic, care să se focuseze pe dezvoltare. Iorgu Haliliuc îmbină activitatea sa de vânzări cu pasiunea pentru aviație pentru popularizarea mesajului nostru, precum și dezvoltarea asociației.

Asociația Iubim AviațiaMembri recenți Asociația Iubim Aviația

Mugur Pătrașcu – pilot voluntar • Andi Neagoe – pilot voluntar • Călin Pârlog • Costin Stancu • Bogdan Cosmin Gheorghe • Irina Vlase • Gabriel Ilie • Corina Ilie • Marian Pandilică • Costin Teodorescu •

Momente din activitățile întreprinse de către Asociația Iubim Aviația

– Seminarii gratuite dedicate pasagerilor aviofobi – prin proiectul fricadezbor.ro

– Vizite la simulatorul de pilotaj

– Consiliere pentru tineri, pentru orientare în carieră și ateliere de vară pe aerodrom

– Proiecte video online pentru tineri – Visuri la înălțime

– Demersuri de susținere de activități în Aviație, financiar și prin voluntariat – îngrijirea monumentului de la Balotești

Vino alături de noi! Fii membru activ Asociația Iubim Aviația!

Alătură-te inițiativei noastre, ca membru activ în Asociația Iubim Aviația! Vei avea astfel prilejul de a contribui la acțiunile noastre și de a îți folosi pasiunea în sprijinul celor din jur, precum și al domeniului aeronautic. Nu sunt percepute cotizații sau taxă de înscriere!

Ca membru Asociația Iubim Aviația, beneficiezi de:

✔️ Reduceri și tarife preferențiale pentru zborurile introductive organizate. Membri Asociația Iubim Aviația au 20% reducere pentru zborurile introductive cu avionul (zbor cadou cu avionul / zbor cadou la Comana). Poți folosi reducerea pentru a te bucura de zbor sau a împărtăși farmecul acestora și altor prieteni.

✔️ 1 zbor gratuit cu avionul, de ziua ta. Chiar dacă ești născut în lunile de iarnă și chiar dacă amânăm momentul când condițiile meteo permit.

✔️ Apartenență la o comunitate activă de pasionați de aviație, pe care o dezvoltăm împreună.

✔️ Posibilitatea de a face networking, de a colabora și lega prietenii cu alți pasionați, din varii domenii de activitate.

✔️ Posibilitatea de a ajuta, prin pasiunea pentru aviație, pe cei de lângă noi: oameni cu frică de zbor, tineri aflați în căutarea motivației către un drum profesional și chiar alte cauze sociale, fără legătură directă cu domeniul

✔️ Posibilitatea de a susține, promova și dezvolta domeniul aeronautic.

✔️ Participarea la diferite evenimente organizate de Organizație.

✔️ Îndrumare în vederea dobândirii licenței de pilot sau a achiziției de aeronave.

✔️ Ocazia de a dezvolta chiar tu diferite proiecte, în acord cu Misiunea Asociația Iubim Aviația.

Vrei să fii membru activ în Asociația Iubim Aviația? Contactează-ne și îți vom răspunde cât ai spune “Iubesc Aviația”! Descarcă Cererea de Adeziune, completeaz-o și trimite-o pe adresa noastră de email, alături de câteva cuvinte despre tine și pasiunea ta pentru aviație. Ulterior, noi vom analiza cererea ta și vom vota înscrierea în rândurile Asociației. 

Asociația Iubim Aviația

Email: office@zborcadou.ro

Telefon: 0761.395.797