Asociația Iubim Aviația

Asociația Iubim Aviația și ZborCadou.ro au luat naștere în 2019, din pasiunea pentru Aviație și zbor a membrilor săi fondatori și din dorința de a promova domeniul în rândul publicului larg și în folosul acestuia.

Totul a început la doi ani distanță de la organizarea primului seminar dedicat pasagerilor cu frică de zbor din România, în 2017, pe atunci în regie proprie. După 8 ediții ale seminarului, ne-am dat seama că, pentru a ajuta mai mult și mai bine, este nevoie să căpătăm un statut.

Totodată, cum la fiecare ediție a seminariilor organizate participau și adolescenți dornici să afle mai multe despre Aviație, ca profesie, ne-am îndreptat atenția și către organizarea de lecții gratuite de orientare în carieră pentru tinerii de gimnaziu și de liceu, chiar în școli, pe care le-am numit “Cariere la înălțime“.

Prin voucherele zbor cadou îți dăm posibilitatea să te bucuri de sau să faci cadou experiențe aeriene unice – zboruri introductive prin achiziția cărora susții și activitățile noastre realizate în folosul Societății.

Ne dorim ca, prin Asociația Iubim Aviația și cu ajutorul tău, să extindem activitatea. Unul dintre obiectivele noastre fiind, astfel, acela de a oferi lecții de aviație și zbor pentru tinerii cu rezultate excepționale la școală, pasionaților și grupurilor sociale cu posibilități financiare reduse.

Totodată, ne propunem să organizăm orice alte acțiuni menite să promoveze aviația și oamenii ei sau care să contribuie la dezvoltatea acesteia.

0
+
ZborCadou.ro și Asociația Iubim Zborul au ajutat, până astăzi, peste 450 de pasageri cu frică de zbor să călătorească mai liniștiți.
0
+
Totodată, peste 100 de tineri au fost îndrumați și ajutați să își găsească calea profesională în Aviație.

Echipa asociației Iubim Aviația

Momente din activitățile întreprinse de către Asociația Iubim Aviația

Seminarii gratuite dedicate pasagerilor aviofobi, prin proiectul fricadezbor.ro, vizite la simulatorul de pilotaj și consiliere pentru tineri, pentru orientare în carieră.

Ia legătura cu noi!

Asociația Iubim Aviația

✔️ Vrei să venim în școala ta și să susținem o prezentare “Cariere la înălțime”?

✔️ Ai frică de zbor și vrei să participi la seminarele noastre?

Contactează-ne și îți vom răspunde cât ai spune “Iubesc Aviația”!

Poți lua legătura cu noi fie prin intermediul formularului alăturat, fie la nr. de telefon sau adresa de poștă electronică de mai jos:

Telefon: 0761.395.797

Email: office@zborcadou.ro

Completând acest formular, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și cu prelucrarea datelor furnizate în acest formular.