Asociația Iubim Aviația

Asociația Iubim Aviația și ZborCadou.ro au luat naștere în 2019, din pasiunea pentru Aviație a membrilor săi fondatori și din dorința de a promova domeniul în rândul publicului larg, dar și în folosul acestuia.

Totul a început la doi ani distanță de la organizarea primului seminar dedicat pasagerilor cu frică de zbor din România, în 2017, pe atunci în regie proprie. După 8 ediții ale seminarului ne-am dat seama că, pentru a ajuta mai mult și mai bine, este nevoie să căpătăm un statut.

Ulterior acestui pas, seminarelor dedicate aviofobilor li s-au adăugat lecții gratuite de orientare în carieră a tinerilor, în școli, pe care le-am intitulat “Cariere la înălțime”, sesiuni online dedicate copiilor, diverse alte programe și ateliere de promovare a aviației – online și offline. Totodată, dezvoltăm permanent parteneriate prin care susținem diverse cauze, în mod direct și indirect – întreținerea monumentului de la Balotești, programul “Aripi pentru zâmbete”.

Totul prin voucherele zbor cadou – o modalitate prin care poți să te bucuri de sau să faci cadou zboruri introductive – experiențe aeriene unice. Astfel, susții și o parte din inițiativele noastre și avem astfel posibilitatea să extindem acțiunile întreprinse –  scopul nostru fiind să promovăm aviația și oamenii ei și să contribuim la dezvoltarea acesteia.

0
+
ZborCadou.ro și Asociația Iubim Aviația au ajutat, până astăzi, peste 500 de pasageri cu frică de zbor să călătorească mai liniștiți și mai informați.
0
+
Totodată, peste 200 de tineri au fost îndrumați și ajutați să își găsească calea profesională în Aviație.

Echipa Asociația Iubim Aviația

Sebastian Radu – Președinte

Pasionat de peste un deceniu de aviație, Sebastian și-a asumat, încă de atunci, promovarea domeniului în rândul publicului larg. De profesie jurnalist, iar acum specialist în Marketing, el a coordonat de-a lungul anilor mai multe proiecte în domeniu. Cel mai nou dintre ele este fricadezbor.ro, alături de Asociația Iubim Aviația. Sebastian are un singur vis: să ajute cât mai multă lume să descopere și să se bucure de frumusețea unică a Aviației.

Luminița Constantin Asociația Iubim AviațiaLuminița Constantin – Vicepreședinte

Încă de când a văzut primul avion în zbor, a rămas fascinată de acest domeniu și a căutat să afle cât mai multe despre el și oamenii lui. De profesie învățătoare, Luminița Constantin își propune ca în afara orelor de curs să îndrume cât mai mulți copii spre o carieră în Aviație. Așa se face că, printre altele, ea este responsabila noastră cu organizarea de cursuri de orientare în carieră.

catalin prala pilotCătălin Prală – Membru Fondator

În viața de zi cu zi, este pilot comandant pentru o companie aeriană, având la activ peste 5.000 de ore de zbor. Lui Cătălin i-a plăcut însă mereu să le povestească celor din jur despre Aviație și să îi ajute să înțeleagă, mai bine, nu doar domeniul, ci și cum decurg călătoriile aeriene. Așa se face că, la sol, el ar putea fi considerat un Pilot Comandant al unei incursiuni în lumea zborului, atât pentru pasagerii aviofobi, cât și pentru tinerii care aspiră să îi calce pe urme.

ioana blajIoana Blaj – Membru Fondator

Pasiunea ei pentru zbor își are rădăcinile în copilărie, începând cu momentele petrecute alături de tatăl său, printre avioane. De profesie psihiatru, Ioana Blaj își dorește să le deschidă cât mai multor persoane noi orizonturi spre domeniul Aviației. Mai mult de atât, Ioana chiar se folosește de exemplul personal: are curajul de a urma cursuri de parașutism, în ciuda faptului că greutatea mică pe care o are ar putea fi un dezavantaj în timpul salturilor.

BogdanBogdan Sima – Pilot Volunar

Chiar dacă aviația a apărut târziu în viața lui Bogdan, el s-a îndrăgostit iremediabil de acest domeniu, dar și ideea de a le împărtăși celor de lângă el farmecul zborului.

Din această dorință el s-a alăturat și cauzei noastre, pentru a-i inspira pe cei de lângă el – oameni cu frică de zbor, tineri, să descopere zborul.

gabriel panaitGabriel Panait – Pilot Voluntar

De profesie inginer de aviație și fost parașutist militar, iar în prezent co-proprietar de aeronavă și pilot, Nicolae-Gabriel Panait s-a alăturat Asociației Iubim Aviația din dorința de a împărtăși către cât mai mulți farmecul zborului, dar și de a-i ajuta să descopere acest domeniu.

echipa asociatia iubim aviatiaUrsulețul Aurel – mascotă

Apreciat de copii, dar și de pasagerii aviofobi, nu mai știm cum Aurel ”a aterizat” alături de noi, dar știm că din prima clipă a fost îndrăgit.

Membri Asociația Iubim Aviația

Piloți voluntari

Andi Bogdan Neagoe • Laszlo Kiss • Mugur Pătrașcu • Toma Costin • Daniel Răducu • Eric Vlăsceanu

Membri activi

Adrian Constantin • Steluța Constantin • Călin Pîrlog • Ada Georgescu • Ștefan Georgescu • Alexandra Bălăceanu • Costin Teodorescu • Bogdan Cosmin Gheorghe • Dana Costică • Marius Petrișor Stan • Oana Radu Turcu

Membri simpatizanți

Costin Stancu • Cristian Porumbescu  • Marian Pandilică • Mihai Toma • Ionuț Grigore • Daniela Grigore • Daiana Dajulescu •

Momente din activitățile întreprinse de către Asociația Iubim Aviația

• Seminarii gratuite dedicate pasagerilor aviofobi – prin proiectul fricadezbor.ro

• Vizite în școli, prin proiectul – ”Cariere la înălțime”.

• Ateliere de vară, pe aerodrom, prin proiectul – ”Să descoperim aviația!

• Proiectul – Cea mai mare planșă cu avioane colorate de copii, din România

• Proiecte video online pentru tineri – ”Visuri la înălțime”

• Demersuri de susținere de activități în Aviație, financiar și prin voluntariat – îngrijirea monumentului de la Balotești

• Vizite la simulatorul de pilotaj, hangare de mentenanță

• Zile de zbor dedicate diverselor cauze sociale, ex. persoane cu dizabilități

• Încurajarea, prin zbor, de donații pentru diverse ONG-uri precum – ”Fundația Metropolis”, Asociația ”Îngeri pentru Suflete”, Asociația ”Go-Ahead”.

Vino alături de noi! Fii membru activ Asociația Iubim Aviația!

Alătură-te inițiativei noastre, în Asociația Iubim Aviația! Vei avea astfel prilejul de a contribui la acțiunile noastre și de a îți folosi pasiunea în sprijinul celor din jur, precum și al domeniului aeronautic. Nu sunt percepute cotizații sau taxă de înscriere!

Ca membru simpatizant în Asociația Iubim Aviația, beneficiezi de:

✔️ Reduceri și tarife preferențiale pentru zborurile introductive organizate. Membri Asociația Iubim Aviația au 20% reducere pentru zbor cadou cu avionul. Poți folosi reducerea pentru a te bucura de zbor sau a împărtăși farmecul acestuia și altor prieteni.

✔️ Apartenență la o comunitate activă de pasionați de aviație, pe care o dezvoltăm împreună.

✔️ Posibilitatea de a face networking, de a colabora și lega prietenii cu alți pasionați, din varii domenii de activitate.

✔️ Posibilitatea de a ajuta, prin pasiunea pentru aviație, pe cei de lângă noi: oameni cu frică de zbor, tineri aflați în căutarea motivației către un drum profesional și chiar alte cauze sociale, fără legătură directă cu domeniul

✔️ Posibilitatea de a susține, promova și dezvolta domeniul aeronautic.

✔️ Participarea la diferite evenimente organizate de Organizație.

✔️ Îndrumare în vederea dobândirii licenței de pilot sau a achiziției de aeronave.

✔️ Ocazia de a dezvolta chiar tu diferite proiecte, în acord cu Misiunea Asociația Iubim Aviația.

Ca membru activ* în Asociația Iubim Aviația, beneficiezi de toate cele de mai sus, plus:

✔️ 1 zbor gratuit cu avionul, de ziua ta. Chiar dacă ești născut în lunile de iarnă și chiar dacă amânăm momentul când condițiile meteo permit.

Vrei să fii membru în Asociația Iubim Aviația? Contactează-ne și îți vom răspunde cât ai spune “Iubesc Aviația”! Descarcă Cererea de Adeziune, completeaz-o și trimite-o pe adresa noastră de email, alături de câteva cuvinte despre tine și pasiunea ta pentru aviație. Ulterior, noi vom analiza cererea ta și vom vota înscrierea în rândurile Asociației. 

*Un membru activ în Asociația Iubim Aviația este orice membru se implică în cel puțin 2 acțiuni ale Organizației, anual și își aduce constant aportul în Misiunea noastră.

Asociația Iubim Aviația

Email: office@zborcadou.ro

Telefon: 0761.395.797

Susține Asociația Iubim Aviația! Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit și primești un zbor!

redirectioneaza impozit pe venit asociatia iubim aviatia

Știm, sunt multe cauze sociale pe care le poți susține redirecționând cei 3,5% din impozitul pe venit. Dar de ce să alegi doar una, când noi putem să ajutăm mai multe? Anual, pe lângă atelierele gratuite dedicate celor cu frică de zbor, copiilor, sau evenimentele pe care le organizăm în jurul aviației, încurajăm prin pasiunea noastră pentru zbor și cauze sociale importante. Doar în 2023, prin parteneriate cu ONG-uri precum ”Fundația Metropolis”, Asociația ”Go-Ahead”, Asociația ”Îngeri pentru Suflete”, dar și alte școli și evenimente caritabile, am încurajat donații substanțiale, de zeci de mii de euro, pe care le-am premiat cu peste 20 de zboruri introductive gratuite.

Descarcă formularul, completează-l cu datele tale și trimite-l pe office@zborcadou.ro. După ce este validat de ANAF, vei primi din partea noastră un voucher zbor cadou, pe care îl poți folosi tu sau îl poți face cadou. Dăruiești bucurie, primești bucurie!