Noi orizonturi pentru tineri, prin aviație

Asociația Iubim Aviația, prin ZborCadou.ro, își propune să le ofere o experiență de neuitat copiilor din categorii defavorizate, care își îndreaptă comportamentul școlar ori cu rezultate bune la învățătură, deschizându-le noi orizonturi pentru formarea lor din viitor.

Cum?

Oferindu-le prima lor lecție de zbor și aviație – la sol (teoretic) și practic (în aer).

Copilăria este vârsta curiozităților, a experiențelor care ne formează ca adulți și a explorării lumii înconjurătoare. Amintirile din copilărie și adolescență, formate din trăirile și emoțiile avute, dau sens întregii vieți a unui om. Astfel de influențe contribuie la dezvoltarea sa armonioasă – emoțională, socială și fizică. Experiențele – începând cu cele timpurii, precum cele de învățare, influențează puternic și decisiv dezvoltarea copiilor, atât pe plan personal, cât și profesional.

Avem nevoie de tine în echipajul nostru!

Toate avioanele au nevoie de un echipaj pentru a zbura! Fii alături de noi și ajută-ne să le schimbăm viața cât mai multor tineri, prin aviație!

Sponsorizează participarea a 5 sau 10 copii la activități de training de o zi – teoretic și practic, în aviație.

Sponsorizează educația alternativă

Investiția ta de astăzi în experiența lor poate schimba mâine lumea! Cum?

Abordarea acestei experiențe îi va ajuta la dezvoltarea încrederii în sine, dar și a altor trăsături comportamentale – precum perseverența, autocontrolul, tăria de caracter și conștiinciozitatea. Totodată, poate constitui baza unei viitoare cariere de succes.

Ce beneficii îți aduce implicarea ta

Sponsorizarea ta pentru proiectul “Generații la altitudine” îți va aduce șansa de a schimba lumea. A copiilor participanți și, de ce nu, nouă tuturor.

În plus, vom avea grijă ca asocierea cu inițiativa noastră să îți asigure vizibilitate media în publicații importante din România și pe rețelele sociale. Dar despre toate acestea, și altele, vom povesti împreună.

Cum se desfășoară proiectul

Prin proiectul “Generații la altitudine”, copiii care își îndreaptă comportamentul școlar sau din medii defavorizate au ocazia să participe la prima lor lecție de aviație, în aer liber – pe aerodrom. Astfel, ei vor fi motivați și sprijiniți către evoluție!

Ziua începe cu o prezentare de o oră a aeronavei și a principiilor care stau la baza zborului. Participanții au astfel ocazia, prin analogie și prin metode interactive, să găsească aplicabilitate pentru multe dintre lecțiile de la școală.

Apoi, rând pe rând, zboară timp de 30 de minute, alături de un instructor care le demonstrează explicațiile oferite la sol.

Prin această activitate, ne propunem să îi ajutăm pe copii să dobândească noi cunoștințe, să le sedimentăm noțiunile învățate la școală și, nu în ultimul rând, să le oferim posibilitatea de a se redescoperi pe ei înșiși. Toate acestea într-un mod interactiv, sub formă de joacă și experiențe noi.

La final, vor dobândi “brevetul de copilot” – o amintire a zilei în care le-au crescut aripi, s-au ridicat către noi orizonturi și au devenit parte dintr-o nouă generație la altitudine.

Echipa de proiect

Membri din Asociația Iubim Aviația implicați în acest proiect sunt:

TU!

Partenerul nostru. Cel care se va implica în inițiativa noastră și va sponsoriza acest proiect de educație alternativă, prin aviație, pentru copii.

Iorgu Haliliuc

Consultantul afacerii tale. Cel care te va îndruma către colaborarea cu noi și te va ghida pe parcursul ei.

Gabriel Panait

Pilotul. Nerăbdător să le arate copiilor că lecțiile de matematică, fizică și geografie nu sunt în zadar. Pentru că ai foarte mare nevoie de ele la zbor!

Constantin Luminița

“Dascălul”. Are grijă ca tot ceea ce vor învăța copiii pe aerodrom să aibă aplicabilitate la școală.

Sebastian Radu

Omul de comunicare. Responsabilul de MarCom din Asociația Iubim Aviația, popularizează inițiativa și te va ajuta să obții maximul de vizibilitate din asocierea cu proiectul nostru.

Momente din alte activități întreprinse de către Asociația Iubim Aviația

Asociația Iubim Aviația a organizat, până astăzi, 8 seminarii gratuite dedicate pasagerilor aviofobi, prin proiectul fricadezbor.ro, câteva vizite la simulatorul de pilotaj și consiliere pentru tineri, pentru orientare în carieră – în 3 școli și la aerodrom.

Aparitii media

Proiectele desfășurate de către Asociația Iubim Aviația au atras întotdeauna atenția presei, care ne-a susținut și popularizat fiecare acțiune. Vino alături de noi și bucură-te de mai multă vizibilitate, în publicații de top din România.
startup
logoSlogan
Logo Digi
Captură de ecran din 2019-09-13 la 15.22.55
dilema-veche

Hai la zbor, să stăm de vorbă!

“Invită-ți partenerii la un zbor. La o cafea îi scot ceilalți”. Vino să vezi pe propria piele ce este atât de special la activitatea de zbor, iar apoi vei înțelege pe deplin cum îi va ajuta acest lucru pe copii.

Scrie-ne și hai să dăm aripi către noi perspective, împreună, noilor generații: office@zborcadou.ro.