atelier de vara aviatie

ATELIER GRATUIT, PENTRU COPIII CU VÂRSTELE 9-12 ANI!

Când eram mici și vedeam un avion pe cer, ne îndreptam privirea către el și… știți foarte bine ce fredonam :).

Însă acum că ne-am făcut mari, ne-am propus să dăm ocazia noilor generații să fie printre ele, să le descopere, nu doar să le privească. Iar pentru acest lucru, și cu colaborarea dvs., îi invităm pe cei mici la un atelier special. Pe aerodrom!

Ne dorim să le împărtășim copiilor farmecul aviației, să îi familiarizăm cu acest domeniu fascinant și să îi ajutăm să își dezvolte noi abilități. Preț de câteva ore, le prezentăm, interactiv, noțiuni cheie aeronautice, dar și informații care le vor servi mai târziu atât la școală, cât și în viață. Responsabili de toate acestea sunt nu doar specialiști în aviație, ci și cadre didactice promotoare a educației alternative.

La finalul zilei, cei mici  vor pleca acasă nu doar cu un bagaj de cunoștințe despre domeniul aeronautic, ci și cu noi prieteni și mai încrezători în propriile abilități sociale, practice și emoționale.

Atenție!

*Locurile sunt limitate la 20 participanți!

* Activitățile sunt adaptate pentru copii cu vârsta cuprinsă între 9 și 12 ani. 

*#AsociatiaIubimAviatia oferă cu titlu gratuit apă și fructe, dar puteți lua cu voi tot ceea ce v-ați dori la un picnic. Începând cu păturica:).

*Pe parcursul evenimentului, părinții pot participa ca spectatori la ateliere sau pot încerca un zbor introductiv alături de voluntarii noștri, pentru care oferim, în contextul atelierului, o reducere de 30% la prețul normal al zborului. Costul zborului introductiv reprezintă o donație și un mod de a susține inițiativele noastre. 

*Workshopul este susținut de ZborCadou.ro și are ca partener pentru protecția solară pe IsisPharma.ro

BEN_0884-1
BEN_0874-1
BEN_0892-1
BEN_0918-1
ateliere pentru copii

Salut! Noi suntem Asociația Iubim Aviația!

Asociația Iubim Aviația și ZborCadou.ro au luat naștere în 2019, din pasiunea pentru Aviație a membrilor săi fondatori și din dorința de a promova domeniul în rândul publicului larg, dar și în folosul acestuia.

Totul a început la doi ani distanță de la organizarea primului seminar dedicat pasagerilor cu frică de zbor din România, în 2017, pe atunci în regie proprie. După 8 ediții ale seminarului ne-am dat seama că, pentru a ajuta mai mult și mai bine, este nevoie să căpătăm un statut.

Ulterior acestui pas, seminarelor dedicate aviofobilor li s-au adăugat lecții gratuite de orientare în carieră a tinerilor, în școli, pe care le-am intitulat “Cariere la înălțime”, sesiuni online dedicate copiilor, diverse alte programe și ateliere de promovare a aviației – online și offline. Totodată, dezvoltăm permanent parteneriate prin care susținem diverse cauze, în mod direct și indirect – întreținerea monumentului de la Balotești, sau programul “Aripi pentru zâmbete”.

Totul este posibil și susținut prin voucherele zbor cadou – o modalitate prin care poți să te bucuri de sau să faci cadou zboruri introductive – experiențe aeriene unice. Astfel, susții și o parte din inițiativele noastre și avem astfel posibilitatea să extindem acțiunile întreprinse –  scopul nostru fiind să promovăm aviația și oamenii ei și să contribuim la dezvoltarea acesteia.

Ne vedem pe 12 august. Program:

Sosire participanți. Cuvânt introductiv, scurtă prezentare a zilei și a participanților. Fiecare copil se va prezenta și va boteza unul dintre norișorii noștri cu un cuvânt care îl trimite cu gândul la aviație.

România a jucat un rol important în dezvoltarea aviației mondiale. Pionierii care au pus bazele zborului au fost români, iar noi îi vom cunoaște îndeaproape.

Ochii sus pe cer, tocmai trec în viteză câteva avioane și ne uimesc cu figurile pe care le fac! Apoi, împreună cu pilotul, vom merge cu toții la avionul său și vom descoperi cum zboară acesta, cum se pilotează și… ce înseamnă toate acele ceasuri complicate de la bord!

Nu putem să nu ne bucurăm de un picnic, dacă tot suntem la aer curat și în iarbă verde. Sau să ne consumăm energia – alergând, jucând air hockey, ping-pong ori badminton.

Oare cum arată o zi din viața unui pilot? Vom afla, din prezentarea pe care colegii noștri o vor face!

Ascunși la umbră de căldura verii, dăm aripi imaginației. Colorăm și dăm formă unui avion de hârtie, iar cel mai frumos, ori care zboară cel mai bine, este premiat cu un cadou surpriză!

Să povestim despre cum ne-am petrecut ziua sau să mai discutăm cu pilotul!

Înainte de plecare, ne întoarcem la avion pentru a ne fotografia cu el și pilotul acestuia. Tot acolo, cei mici vor primi o amintire din partea noastră.

Unde?

Suficient de departe încât să simți că ai plecat în vacanță, dar îndeajuns de aproape încât seara să te întorci la tine acasă, la final de zi. La 40 de kilometri de București, cum mergi pe DN1 spre Ploiești, în localitatea Șirna (Tăriceni).

Înscrie-te acum, locurile sunt limitate!

Completează formularul de mai jos. Nu uita să îți lași datele corecte! Noi te vom contacta cu câteva zile înainte de fiecare eveniment, pentru validarea înscrierii.

Checklist pentru atelier:  nu uita să pui în rucsacul copilului o pătură pentru stat la iarbă verde, dar și o gustare. La aerodrom se asigură doar apa și fructe. 

Pentru întrebări, ne găsești și la 0761.395.797.