viata la inaltime atelier coaching prin aviatieCurs recunoscut ca Record Național, prin Asociația Cartea Recordurilor, fiind prima și singura inițiativă de acest gen din țară.

”Viața la înălțime”, inițiativă Asociația Iubim Aviația și ”Centrul Excelenței”, în parteneriat cu Școala Superioară de Aviație Civilă, este primul curs de mentorat și educație emoțională prin zbor. Conceptul a fost organizat în premieră în România, având ca obiectiv să pună la baza formării tinerilor mijloace de evoluție conștientă și sustenabilă.

Cu puțină teorie, exerciții captivante și emoția primului zbor la manșa unui simulator real de Boeing 737, adolescenții prezenți au ocazia să afle cum gestionezi eficient emoțiile, temerile și să îți depășești cu succes barierele.

În final, ”aterizează” acasă mai bogați, atât în emoții, cât și în resurse.

 

viata la inaltime
curs dezvoltare emotionala prin zbor asociatia iubim aviatia
experiență în simulatorul de zbor
Cătălin Prală
Screenshot 2023-06-20 at 10.17.27

Organizatorii

Eduard Andrei Vasile: Este directorul Centrului Excelenței, formator, profesor, consilier în dezvoltare personală, cu un program de mentorat în relații de cuplu și relații de familie, practician în managementul agresivității și al furiei și psiholog în formare. Absolvent și de economie în limba engleză și limba franceză, a ales să ofere mai departe ceea ce a primit bun și frumos din partea profesorilor săi. Astfel, în urmă cu 6 ani și-a îndeplinit visul de a fi dascăl, iar în prezent ajută elevii și părinții să atingă succesul educațional, dar și liniștea în familie.

Asociația Iubim Aviația:  Singura Asociație din România care are ca scop promovarea aviației în rândul publicului larg, printr-un mix de activități în folosul acestuia: seminarii pentru cei cu frică de zbor, lecții introductive de aviație și orientare în carieră pentru tineri, în școli, organizarea de zboruri introductive pentru doritori, precum și orice alte activități cu și despre… avioane și zbor. Prin prisma Organizației, am pus bazele primului website din România dedicat aviofobiei – FricaDeZbor.ro, care din 2017 ajută pasagerii cu frică de zbor să călătorească mai liniștiți și mai informați – online și offline.

Școala Superioară de Aviație Civilă: Principala instituție din România cu rol în pregătirea echipajelor de zbor și aeronautice – piloți, însoțitori de bord, tehnicieni și controlori de trafic aerian. Cu o infrastructură modernă, cea mai evoluată din țara noastră, S.S.Av.C. pregătește anual zeci de specialiști în domeniul aeronautic.

Unde?

Școala Superioară de Aviație Civilă, Băneasa, București

Vrei să afli despre edițiile viitoare? Completează formularul de mai jos și te contactăm când mai punem la cale una!

Pentru întrebări, ne găsești și la 0761.395.797.