curs fotografie de aviatie

Despre

Când pasiunile își dau întâlnire pe aerodrom: fotografia cu zborul, creativitatea și cele mai frumoase peisaje de lângă București.

Periodic, organizăm zile speciale dedicate fotografilor, care pot descoperi noi perspective pentru fotografiile lor. Pentru asta, fotografi consacrați le oferă îndrumare în obținerea celor mai bune cadre, în vreme ce piloții voluntari ai Asociația Iubim Aviația îi duc, în cadrul unor zboruri introductive, deasupra celor mai spectaculoase peisaje ale sezonului.

 

 

 

zbor cadou cu avionul

Asociația Iubim Aviația

Salut! Noi suntem singura Asociație din România care are ca scop promovarea aviației în rândul publicului larg, printr-un mix de activități în folosul acestuia: seminarii pentru cei cu frică de zbor, lecții introductive de aviație și orientare în carieră, pentru tineri, în școli, organizarea de zboruri introductive pentru doritori, precum și orice alte activități cu și despre… avioane și zbor.

Cristian Vasile

Unii îl știți ca pe omul din spatele proiectului “București Optimist“. Alții, pentru fotografiile sale din natură, care prezintă flora și fauna cât mai puțin atinse de civilizație. “Igu”, cum i se spune în branșă, este însă remarcat și pentru fotografiile sale de sport și acțiune, categorie în care aviația, zborul și înălțimile ocupă un loc aparte. El abia așteaptă să vă împărtășească cât mai multe informații și sfaturi, venite ca urmare a experienței dobândite în cei mai bine de 10 ani de când jobul său este… fotografia.

DSC_6538
plimbare la comana cu avionul
????????????????????????????????????
20210508_104313
IMG_6730

Preînscrie-te și tu!

Completează formularul de mai jos și vei fi contactat (ă) pentru validarea preînscrierii. Apoi te anunțăm noi când vom organiza următorul workshop.

Pentru întrebări, ne găsești și la 0761.395.797.