curs fotografie de aviatie

Despre

Dacă îți place fotografia, vrei să obții câteva cadre unice și să te bucuri de o experiență specială, sau pur și simplu vrei să înveți ceva nou, te invităm la un workshop aparte: Introducere în fotografia de aviație și aeriană! Preț de o zi, vei descoperi de la fotografi cu experiență principii de bază ale acestui tip de fotografie, vei zbura în formație cu alte aeronave – deasupra unor peisaje spectaculoase iar, la final, vei adăuga în portofoliul tău fotografii de-a dreptul unice. Dar vei bifa și o experiență incredibilă și noi prieteni cu care împărtășești aceeași pasiune!

Atenție! Locurile sunt limitate la 10 participanți, împărțiți în 2 grupe distincte, din motive de siguranță lesne de înțeles! Pe tot parcursul evenimentului, suprafețele de contact din aeronave vor fi dezinfectate, iar participanții, cât și piloții, sunt obligați să poarte măști de protecție. 

zbor cadou cu avionul

Asociația Iubim Aviația

Salut! Noi suntem singura Asociație din România care are ca scop promovarea aviației în rândul publicului larg, printr-un mix de activități în folosul acestuia: seminarii pentru cei cu frică de zbor, lecții introductive de aviație și orientare în carieră, pentru tineri, în școli, organizarea de zboruri introductive pentru doritori, precum și orice alte activități cu și despre… avioane și zbor.

Cristian Vasile

Unii îl știți ca pe omul din spatele proiectului “București Optimist“. Alții, pentru fotografiile sale din natură, care prezintă flora și fauna cât mai puțin atinse de civilizație. “Igu”, cum i se spune în branșă, este însă remarcat și pentru fotografiile sale de sport și acțiune, categorie în care aviația, zborul și înălțimile ocupă un loc aparte. El abia așteaptă să vă împărtășească cât mai multe informații și sfaturi, venite ca urmare a experienței dobândite în cei mai bine de 10 ani de când jobul său este… fotografia.

Sambata, 8 mai. Program:

Sosire participanți. Cuvânt introductiv și start prezentare teoretică.

Sunteți gata pentru decolare? Noi mai ștergem o dată geamurile avioanelor, voi lentilele aparatelor foto. Apoi, ne îmbarcăm pe rând la un zbor în formație de câte 30 de minute, în care ne fotografiem reciproc!

În tot acest timp, cei de la sol vor avea ocazia de a exersa fotografiatul avioanelor care survolează zona, special pentru ei, astfel încât la următoarele spectacole aeriene să aibă noi reflexe formate. Era să uităm: vor face toate acestea dacă vor putea pleca de lângă ceaun. Pentru că facem cinste cu o fasole… de fugi cu ceaunul acasă ;).

După ce băgăm avioanele în hangar împărtășim impresiile zilei și, de ce nu, poate chiar ne uităm pe fotografiile realizate.

DSC_6538
IGU_3926
BE5614B2-A398-405D-81F1-0E15D101BAEC
IMG_2550
plimbare la comana cu avionul
IMG_2936
????????????????????????????????????
IMG_2960
IMG_6730
IGU_3888

Unde?

Suficient de departe încât să simți că ai plecat în vacanță, dar îndeajuns de aproape încât seara să te întorci la tine acasă, să “developezi” fotografiile realizate. La 40 de kilometri de București, cum mergi pe DN1 spre Ploiești, în localitatea Șirna (Tăriceni).

Înscrie-te acum! Cost: 600 lei

Completează formularul de mai jos și vei fi contactat (ă) pentru validarea înscrierii. Te rugăm să verifici mailul și în spam!

Pentru întrebări, ne găsești și la 0761.395.797

Completând acest formular, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și cu prelucrarea datelor furnizate în acest formular.