Members

Meet the Team


Iorgu Haliliuc Iorgu Haliliuc Membru - Director vânzări O echipă cu capul în nori și îndrăgostită de zbor avea nevoie de cineva pragmatic, care să se focuseze pe dezvoltarea pe verticale comerciale. Iorgu Haliliuc îmbină activitatea sa de vânzări cu pasiunea pentru aviație pentru popularizarea mesajului nostru, precum și dezvoltarea asociației.
Nicolae-Gabriel Panait Nicolae-Gabriel Panait Membru - Pilot De profesie inginer de aviație și fost parașutist militar, iar în prezent co-proprietar de aeronavă și pilot, Nicolae-Gabriel Panait s-a alăturat Asociației Iubim Aviația din dorința de a împărtăși către cât mai mulți farmecul zborului, dar și de a-i ajuta să descopere acest domeniu.
Sebastian Radu Președinte Pasionat de peste un deceniu de aviație, Sebastian și-a asumat, încă de atunci, promovarea domeniului în rândul publicului larg. De profesie jurnalist, iar acum specialist în Marketing, el a coordonat de-a lungul anilor mai multe proiecte în domeniu. Cel mai nou dintre ele este fricadezbor.ro, alături de Asociația Iubim Aviația. Sebastian are un singur vis: să ajute cât mai multă lume să descopere și să se bucure de frumusețea unică a Aviației.
Luminița Constantin Vicepreședinte Încă de când a văzut primul avion în zbor, a rămas fascinată de acest domeniu și a căutat să afle cât mai multe despre el și oamenii lui. Astăzi, aproape fiecare final de săptămână o găsește încărcându-și bateriile pe aerodrom, bucurându-se de avioane și zbor. De profesie învățătoare, Luminița Constantin își propune ca în afara orelor de curs să îndrume cât mai mulți copii spre o carieră în Aviație. Așa se face că, printre altele, ea este responsabila noastră cu organizarea de cursuri de orientare în carieră.
Cătălin Prală Membru Fondator În viața de zi cu zi, este copilot pentru o companie aeriană, având la activ peste 2.000 de ore de zbor. Lui Cătălin i-a plăcut însă mereu să le povestească celor din jur despre Aviație și să îi ajute să înțeleagă, mai bine, nu doar domeniul, ci și cum decurg călătoriile aeriene. Așa se face că, la sol, el ar putea fi considerat un Pilot Comandant al unei incursiuni în lumea zborului, atât pentru pasagerii aviofobi, cât și pentru tinerii care aspiră să îi calce pe urme.
Ioana Blaj Membru Fondator Pasiunea ei pentru zbor își are rădăcinile în copilărie, începând cu momentele petrecute de tatăl său, printre avioane. De profesie psihiatru, Ioana Blaj îmbină pasiunea pentru Aviație cu cea pentru semeni și își dorește să le deschidă cât mai multor persoane noi orizonturi spre domeniul Aviației. Mai mult de atât, Ioana chiar se folosește de exemplul personal: are curajul a urma cursuri de parașutism, în ciuda faptului că greutatea mică pe care o are ar putea fi un dezavantaj în timpul salturilor.