Nu îmi este frică să zbor! ed. XI - atelier gratuit pentru aviofobi

ATELIER GRATUIT pentru cei cu frica de zbor! Prezentare unică pentru aviofobi, chiar pe aerodrom: sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 10:30.

Descoperă toate etapele unei călătorii cu avionul, cum arată o zi din viața unui pilot, dar și cum îți poți controla frica de zbor. Înfruntă-ți teama și în zbor: poți fi unul dintre cei 3 dintre participanți care vor avea ocazia de a se urca la bordul unui avion, gratuit, alături de un pilot cu experiență.

0
ani de activitate a FricaDeZbor.ro
0
Pasageri ajutați să călătorească mai liniștiți
Zborul este pentru tine un necunoscut care îți provoacă anxietate? Când auzi cuvântul turbulențe te trec fiorii? Asociezi fiecare zgomot și mișcare nefirească a avionului cu un pericol iminent? Află că nu ești singurul care trece prin asta! Potrivit statisticilor, ești doar acel român, din 4, care se teme de călătoriile aeriene, iar acest atelier este pentru tine!

Noi credem că multe dintre motivele fricii de zbor pot fi eliminate prin cunoaștere, fapt pentru care te invităm la o prezentare unică, în culisele aviației și călătoriilor aeriene. Te așteptăm să cunoști și alți aviofobi ca tine și să găsești răspunsuri la toate întrebările care îți provoacă teamă de a călători cu avionul.

Înscrie-te chiar acum, prin formularul de contact de mai jos. Participarea este gratuită, iar locurile sunt limitate la 20 de participanți.

Asociația Iubim Aviația
ateliere pentru copii

Salut! Noi suntem Asociația Iubim Aviația! Singura Asociație din România care are ca scop promovarea aviației în rândul publicului larg, printr-un mix de activități în folosul acestuia: seminarii pentru cei cu frică de zbor, lecții introductive de aviație și orientare în carieră pentru tineri, în școli, organizarea de zboruri introductive pentru doritori, precum și orice alte activități cu și despre… avioane și zbor. Prin prisma Organizației, am pus bazele primului website din România dedicat aviofobiei – FricaDeZbor.ro, care din 2017 ajută pasagerii cu frică de zbor să călătorească mai liniștiți și mai informați – online și offline.

Sâmbătă, 19 noiembrie. Program:

Sosire participanți. Welcome coffee.

Nu ești singurul aviofob! Vei descoperi asta când vei auzi poveștile despre frica de zbor ale celor de lângă tine.

Moderator: Sebastian Radu (Fondatorul FricaDeZbor.ro și Președinte #AsociatiaIubimAviatia).

Află despre avioane, toate etapele zborului, turbulențe, ce reprezintă fiecare sunet pe care îl auzi, cum arată o zi din viața unui pilot și găsește răspunsuri la întrebările pe care le-ai avut mereu despre aviație și călătoriile cu avionul. Chiar pe platforma aerodromului, în jurul unui avion!

Prezintă: Cătălin Prală (pilot comercial și fondator #AsociatiaIubimAviatia).

Nu putem să nu ne bucurăm puțin de atmosfera de aerodrom, să socializăm puțin între noi.

Cum să înțelegem mai bine această emoție, dar și cum să o controlăm și de ce să nu mai apelăm la pastile și alcool pentru zboruri mai liniștite.

Prezintă: Ioana Blaj (psihiatru și fondator #AsociatiaIubimAviatia)

Invitat special: Eduard Andrei Vasile (consilier dezvoltare personală)

Înainte de plecare, ne întoarcem la avion pentru a ne fotografia cu el și cei care ne-au ajutat să descoperim îndeaproape aviația. Tot acolo, vă vom oferi și o amintire din partea noastră, a zilei în care v-ați recunoscut și înfruntat aviofobia și vom alege 3 participanți care să își înfrunte frica de zbor, în cadrul unui zbor introductiv.

Trei dintre participanții aviofobi, aleși de echipa #AsociatiaIubimAviatia, vor zbura gratuit alături de un pilot cu experiență, pentru a descoperi farmecul adevărat al aviației această lume, văzută din cabina de pilotaj.

Unde?

Suficient de departe încât să simți că ai plecat în vacanță, dar îndeajuns de aproape încât seara să te întorci la tine acasă, la final de zi. La 40 de kilometri de București, cum mergi pe DN1 spre Ploiești, în localitatea Șirna (Tăriceni).

Locurile sunt limitate la 20 de participanți, înscrie-te chiar acum!

Completează formularul de mai jos și vei fi contactat (ă) pentru validarea înscrierii. Te rugăm să verifici mailul și în spam! Solicitările de înscriere neconfirmate se anulează în 24 de ore.

Pentru întrebări, ne găsești și la 0761.395.797.