Despre

Vino la prima ta lecție de aviație! Descoperă de la profesioniști ai manșei cum funcționează un avion și ce înseamnă toate acele ceasuri complicate de la bord, ce verificări se fac înaintea unui zbor, cum se pilotează o aeronavă și, nu în ultimul rând, ce ai de făcut pentru a îți lua și tu licența de pilot privat! Te invităm la o sesiune introductivă în aviație – teoretică și practică (deasupra celor mai frumoase împrejurimi).Vom începe ziua cu o prezentare de 30 de minute lângă avion, iar apoi vom zbura, pe rând, 30 de minute, pentru a înțelege practic tot ceea ce am descoperit la sol.

Pe parcursul evenimentului, participanții vor avea la dispoziție apă, suc și cafea, iar la final vor primi un giveaway din partea #AsociatiaIubimAviatia.

zbor cadou cu avionul

Asociația Iubim Aviația

Salut! Noi suntem singura Asociație din România care are ca scop promovarea aviației în rândul publicului larg, printr-un mix de activități în folosul acestuia: seminarii pentru cei cu frică de zbor, lecții introductive de aviație și orientare în carieră, pentru tineri, în școli, organizarea de zboruri introductive pentru doritori, precum și orice alte activități cu și despre… avioane și zbor.

Program estimativ:

Sosire participanți. Cuvânt introductiv și start prezentare teoretică.

Zburăm pe rând și descoperim farmecul adevărat al aviației. În tot acest timp, celor de la sol li se oferă explicații suplimentare și răspunsuri la toate întrebările pe care le au.

După ce hangarăm avioanele, împărtășim impresiile zilei și înmânăm cadoul de rămas bun:

– Diplomă onorifică – “Brevet de copilot”.
– Logbook – în care îți vei putea nota și zborurile viitoare.
– Fotografii de rămas bun cu piloții, de grup.
– Informațiile și documentația necesare înscrierii în Asociația Iubim Aviația, devenind astfel promoteri ai activităților întreprinse și ai aviației în România.

Unde?

Suficient de departe încât să simți că ai plecat în vacanță, dar îndeajuns de aproape încât seara să te întorci la tine acasă. La 40 de kilometri de București, pe Aerodromul Șirna, cum mergi pe DN1 spre Ploiești. Alternativ, zborurile se pot organiza la Aerodrom Letca Nouă, Giurgiu.

Înscrie-te acum! Cost: 949 lei

Completează formularul de mai jos și vei fi contactat (ă) pentru validarea înscrierii. Te rugăm să verifici mailul și în spam și nu uita să ne lași și un nr. de telefon!

Pentru întrebări, ne găsești și la 0761.395.797