prima lectie de aviatie pilot pentru o zi zbor de agrement

Despre programul ”Aviator pentru o zi”

Dacă ai privit mereu pe cer și ai intonat în gândul tău, la vederea avioanelor în zbor – ”avion cu motor, ia-mă și pe mine în zbor”, atunci acest program este pentru tine!

”Aviator pentru o zi” își propune să te introducă în lumea aviației și a zborului, să înțelegi mai bine activitățile aeronautice și, de ce nu, să îți descoperi o nouă pasiune sau viitorul job.

Un aviator are cunoștințe avansate despre sistemele de zbor, navigație și controlul aeronavei. Totodată, el își planifică detaliat zborul – după ce evaluează condițiile meteorologice, a rutei, comunică precis cu organele de control de trafic. Nu în ultimul rând, un aviator deține abilități tehnice de bază, pentru verificarea și mentenanța aeronavei.

Sună complicat? Abia așteptăm să îți arătăm că nu este deloc așa!

Pe parcursul evenimentului, participanții vor avea la dispoziție apă și suc, iar la final vor primi un giveaway din partea #AsociatiaIubimAviatia.

logo Asociatia Iubim Aviatia

 

Salut! Noi suntem Asociația Iubim Aviația, singura Asociație din România care are ca scop promovarea aviației în rândul publicului larg, printr-un mix de activități în folosul acestuia: seminarii pentru cei cu frică de zbor, lecții introductive de aviație și orientare în carieră pentru tineri, în școli, organizarea de zboruri introductive pentru doritori, precum și orice alte activități cu și despre… avioane și zbor.

Momente de la aerodrom:

zbor de plăcere
zbor de agrement avion
lectie de zbor
zbor de agrement avion ultrausor
andreea balan
zbor hospice

Când? 29 iunie 2024. Program estimativ:

Sosire participanți.

Start prezentare teoretică.

Hai să descoperim, alături de piloții voluntari, ce înseamnă zborul din perspectiva unui pilot.

-Principiile zborului: cum funcționează un avion.

-Cunoașterea aeronavei: fiecare aparat de zbor are particularitățile sale. După ce vom trece în revistă aspectele generale care țin de elementele de comandă și ceasurile de bord, vom afla limitările și performanțele avioanelor cu care va urma să zburăm.

-Proceduri operaționale: fiecare zbor începe cu verificările efectuate aeronavei și continuă cu organizarea efectivă a zborului, pe aerodrom.

Zburăm pe rând câte 20 de minute și descoperim farmecul adevărat al aviației, efectul comenzilor, identificarea și interpretarea aparatelor de bord. Dar ne bucurăm și de cele mai frumoase peisaje!

În tot acest timp, celor de la sol li se oferă explicații suplimentare și răspunsuri la toate întrebările pe care le au. Totodată, ei participă și la un concurs ad-hoc, cu premii speciale!

După ce hangarăm avioanele, împărtășim impresiile zilei și înmânăm cadoul de rămas bun:

– Diplomă onorifică – “Brevet de copilot”.
– Cadou surpriză
– Informațiile necesare înscrierii la cursuri de zbor, la cerere.

Unde?

Suficient de departe încât să simți că ai plecat în vacanță, dar îndeajuns de aproape încât seara să te întorci la tine acasă. La 50 de kilometri de București, pe Aerodromul Letca Nouă.

Înscrie-te acum, locurile sunt limitate la 5 participanți! Cost: 370 lei (redus cu 15%, până pe 20.06)

Completează formularul de mai jos și vei fi contactat (ă) pentru validarea înscrierii. Te rugăm să verifici mailul și în spam și nu uita să ne lași și un nr. de telefon!

Pentru întrebări, ne găsești și la 0761.395.797