Despre

Asociația Iubim Aviația, în calitate de partener de comunicare și promotor al aviației în România, îți prezintă un nou mod prin care îți poți atinge nu doar visul de a fi pilot, ci și acela de a deține propria ta aeronavă și de a împărți toate costurile de posesie și exploatare. Așa că, dacă aspiri la statutul de pilot, ori ai o licență de pilot, dar nu ai cu ce să zbori, această oportunitate îți este dedicată!

Cum ar fi să îți inviți prietenii sau familia, ori partenerii, la un zbor, în weekend? Cu avionul tău! Un nou concept aeronautic a prins contur în România, iar în rândurile ce urmează vei descoperi o oportunitate rară de cost-sharing, prin care oricine poate deține propriul său avion.

Susținătorii proiectului

Plan Jet Air SRL

Prima Organizație din România creată special pentru administrarea co-proprietății unei aeronave!

Asociația Iubim Aviația

Asociația Iubim Aviația

Salut! Noi suntem Asociația Iubim Aviația, partenerul oficial al acestui proiect de cost-sharing aviatic. Noi suntem singura Asociație din România care are ca scop promovarea aviației în rândul publicului larg, printr-un mix de acțiuni întreprins în folosul acestuia: seminarii pentru cei cu frică de zbor, lecții introductive de aviație și orientare în carieră, pentru tineri, în școli, organizarea de zboruri introductive pentru doritori, precum și orice alte activități cu și despre… avioane și zbor. Precum promovarea celei de față!

Descoperă avioanele

Plan Jet Air SRL deține 2 ICP Savannah – un avion din categoria “ultraușor”, recunoscut pe plan internațional pentru capacitățile sale STOL (short take-off and landing sau, în limbaj non-aviatic, capacitățile sale de decolare și aterizare pe distanțe foarte scurte). Cu alte cuvinte, un avion care îți conferă o libertate deplină în zbor și în activități de aeroturism. Cu ajutorul său, poți descoperi locuri noi și trăi experiențe memorabile.

Un alt avantaj pentru care ICP Savannah s-a făcut remarcat o reprezintă gradul de siguranță oferit. De la performanțele aerodinamice și de pilotaj la structura extrem de robustă, metalică, la extra-opțiunile cu care vine echipat, precum parașuta balistică.

Te așteptăm la aerodrom, pentru a descoperi îndeaproape acest avion ultraușor deosebit și, de ce nu, a-l încerca!

IMG_5077
IMG_5079
icp savannah romania

Cum funcționează + avantaje

💰 Investiție inițială minimă

Costul unei aeronave noi, din această categorie și cu aceste dotări, este de aproximativ 60.000 euro. Acum ai ocazia, însă, de a avea propria ta aeronavă cu 20% din această valoare. Sună bine?

📘 Sistem transparent de management

Fiecare co-proprietar deține propria cheie a avionului, dotată cu cip, în baza căreia este monitorizat timpul de zbor lunar.

💸 Toate costurile fixe se împart

Costurile de hangarare și de mentenanță se împart la numărul de proprietari din momentul respectiv. Un calcul estimativ, luând în considerare 10 proprietari, determină un cost fix lunar pentru deținere aeronavă de aproximativ 50 de euro! Acestuia i se adaugă costurile de zbor / oră, în funcție de activitatea fiecărui proprietar în parte.

🧑‍✈️ Poți obține licența de zbor pe propriul tău avion!

Costurile unei licențe de pilot pentru aeronave ultraușoare pornesc de la 5.000 de euro. În calitate de co-proprietar, poți obține licența pe propriul tău avion, investind doar în costurile unui instructor, plus cele de exploatare aeronavă care ți se cuvin.

Hai să ne cunoaștem!

Te încântă ideea de a avea propriul tău avion sau pur și simplu vrei să ne cunoaștem? Completează formularul de mai jos sau contactează-ne prin telefon la 0 722 319 060.