Teambuilding cu avionul!

Invită-ți colegii sau partenerii la un zbor și lasă-i pe alții să-i scoată la o cafea! Asociația Iubim Aviația, ca promoter al aviației și de peste 5 ani organizator de evenimente de referință în domeniu, îți propune un concept unic: teambuilding cu avionul!

Un mod bun de a îți motiva angajații și partenerii, în care se pune accentul pe deprinderea de noi informații, distracție și socializare.

Liderii experimentați confirmă cât este de important să faciliteze participarea la experiențe comune, informale, care să crească gradul de coeziune și de încredere în echipă, dar și, de ce nu, să aplaneze unele conflicte.

Noi vă propunem o experiență unică, în care toată lumea va interacționa, va dobândi noi informații și se va bucura de activități outdoor care să îi scoată din zona de confort. Totul, asezonat cu un catering specific vieții pe aerodrom: o delicioasă mâncare la ceaun!

zbor comana

De ce teambuilding cu avionul?

Activitățile de tip team building pot pune bazele unor relații de lucru excelente.

După cum o dovedesc și unele studii, performanța echipei este mai bună în rândul celor care comunică în situații informale și sunt familiarizați unii cu alții, nu doar în working hours. În plus, schimbările în modul de lucru din ultimii ani, post-pandemie, reprezintă o provocare în organizarea de activități comune. Însă chiar dacă echipa ta lucrează 100% la distanță, poate interacționa printr-o activitate de team building la zbor și astfel, sentimentul de singurătate nu va mai fi atât de acut, iar starea emoțională se va îmbunătăți și va duce și la creșterea productivității.

Spre deosebire de teambuilding-urile clasice, noi vom pune accentul pe deprinderea de noi informații, abilități și distracție. Toate acestea vor facilita networking-ul, odată cu împărtășirea experiențelor individuale de zbor și echitație, ori a celor comune, de ping-pong,  dartz și alte jocuri de societate.

0
RON / participant. Costuri reduse de organizare
0
Oră distanță de București. Suficient cât să simți că ai fugit de nebunia orașului, dar îndeajuns de aproape ca seara să fii înapoi, acasă.

Organizatorii

Salut! Noi suntem Asociația Iubim Aviația! Singura Asociație din România care are ca scop promovarea aviației în rândul publicului larg, printr-un mix de activități în folosul acestuia: seminarii pentru cei cu frică de zbor, lecții introductive de aviație și orientare în carieră pentru tineri, în școli, organizarea de zboruri introductive pentru doritori, precum și orice alte activități cu și despre… avioane și zbor.

#AsociatiaIubimAviatia, pe scurt:

0
evenimente cu zeci și sute de participanți
0
ani experiență în organizarea de evenimente

zbor cu avionul la snagov
ateliere pentru copii
teambuilding cu avionul
IMG_4859

Cum ar putea arăta teambuilding-ul tău. Program - reper:

Sosire participanți. Welcome coffee.

Să ne cunoaștem cu toții! Ne prezentăm și aflăm programul zilei.

Prima lecție de aviație! Prezentăm detalii importante despre avioane și cum se pilotează ele, toate etapele zborului + răspunsuri la întrebări despre aviație și călătoriile cu avionul. Chiar pe platforma aerodromului, în jurul unui avion!

Acum că știm cum funcționează un avion și cum se pilotează el, a venit timpul să ne urcăm pe scaunul copilotului, deasupra celor mai faine peisaje de lângă București! Să fie un zbor cu adrenalină sau unul lin, pentru selfie-uri reușite? Câte puțin din fiecare!

Până îți vine rândul la zbor, te poți bucura de alte activități fun, la sol, cu ceilalți colegi: ping-pong, dartz sau echitație cu instructorii de la Terra Verde Horses.

Da, chiar am zis asta! Bucătarii noștri abia așteaptă să vă ofere o gustare gătită la ceaun, în spirit câmpenesc.

Înainte de plecare, ne întoarcem la avion pentru a ne fotografia cu el în gașcă și individual. Tot acolo, oferim și o amintire din partea noastră, pentru ziua petrecută pe aerodrom, aviatic.

Unde?

Suficient de departe încât să simți că ai plecat în vacanță, dar îndeajuns de aproape încât seara să te întorci la tine acasă, la final de zi. La 40 de kilometri de București, cum mergi pe DN1 spre Ploiești, în localitatea Șirna (Tăriceni).

Hai să povestim despre teambuilding-ul tău!

Completează formularul de mai jos și povestește-ne ce planuri ai pentru echipa ta, iar noi îți răspundem în maximum 12 ore! Te rugăm să verifici mailul și în spam! De asemenea, ne găsești și la 0761.395.797.