Termeni și condiții

Condiţii Generale pentru utilizarea site-ului zborcadou.ro

Introducere

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului zborcadou.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

Drepturile asupra conținutului

Toate informaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea Asociația Iubim Aviația, care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă.

Conținutul publicat pe acest site se află sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuală (cum ar fi – dar nu limitativ la Legea nr. 8 din 14.03.1996 Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996 privind drepturi de autor și drepturi conexe). Reproducerea oricărui material din aceste articole este categoric interzisă, în lipsa consimțământului prealabil al autorului.

Informațiile cuprinse în pagini, precum și informațiile provenind din cadrul bannerelor publicitare conținute sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuală. Vizitatorii nu au dreptul să preia aceste materiale.

Neangajarea răspunderii

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor, produselor şi serviciilor Asociația Iubim Aviația. Asociația nu va acorda nici o garanţie referitoare la: – evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului; – neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului; – inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor. Astfel, Asociația Iubim Aviația nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său. Asociația Iubim Aviația nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori. Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze Asociația Iubim Aviația prin unul din mijloacele dedicate, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de altă natură.

Informații personale

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenţionează să fie utilizate produsele şi/sau serviciile oferite, dar poate include şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor şi/sau produselor solicitate. Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebărilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice.

Legătura cu alte website-uri

Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de Asociația Iubim Aviația utile în legătură cu conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri. Asociația Iubim Aviația nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul său.

Jurisdicție

Termenii și condițiile prezentate pe această pagină vor fi guvernate de și interpretate în conformitate cu legislația română. Orice fel de dispute născute în legătură cu acești termeni și condiții vor fi supuse deciziei instanțelor competente din România. În cazul în care oricare dintre acești termeni va fi stabilit ca fiind legal, ineficace ori inaplicabil, din cauza legislației oricărui stat sau țară în care urmează să se aplice, el va fi eliminat din prezenta pagină. Celelalte prevederi vor rămâne aplicabile integral și vor continua să fie obligatorii și executorii pentru părți. Asociația Iubim Aviația își rezervă dreptul de a modifica acești termeni, prin postarea online a actualizărilor. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții, vă rugăm să încetați folosirea acestui website.