Întrebări frecvente | Termeni și condiții zborcadou.ro

Alege unul dintre voucherele zbor cadou cu planorul sau zbor cadou cu avionul, completează formularul de contact, iar noi te vom suna în cel mai scurt timp pentru confirmarea comenzii. După această etapă, noi vom trimite voucherul către tine prin curier, cu plata ramburs.

În mod cert, mai periculos este drumul până la aerodrom. Aeronavele cu care sunt susținute activitățile propuse de Zbor Cadou au toate reviziile la zi, conform legislației în vigoare, realizate de mecanici atestați. Totodată, piloții și instructorii cu care colaborăm au, fiecare, mii de ore de zbor la activ. Dacă tot nu te-am convins, nu uita de seminariile noastre gratuite pentru frica de zbor ;).

Zborurile noastre au ca puncte de pornire:

Aerodromul Clinceni, aflat la 17 km de București.

Aerodromul Alexandru Matei, Iași.

De aici, decolăm în cele mai frumoase aventuri aeriene!

Vârsta minimă pentru a beneficia de serviciile oferite de zborcadou.ro este de 18 ani. Când vine vorba de vârsta maximă, nu există una.

Afirmativ, este ideal să ai până în 100 de kilograme pentru un zbor cu planorul, dar facem și excepții pentru un maximum de 120, în cazul zborului cu avionul.

Aeronavele cu care se zboară, atât în cazul zbor cadou cu planorul, cât și în cazul zbor cadou cu avionul, au cockpit-uri de două locuri, fiind dedicate zborului cu un instructor. Întrucât sunt utilizate în școlarizarea viitorilor piloți, comenzile sunt duble: vei putea co-pilota și tu!

În cazul pachetului “Zbor Cadou cu Prietenii“, aeronavele utilizate sunt Piper PA28 și Cessna, având 3-4 locuri disponibile. Astfel, poți împărți experiența aeriană cu 1 sau 2 prieteni.

Rezervările sunt absolut necesare. Îți recomandăm să îți stabilești din timp experiența aeriană. Rezervările se fac prin telefon, conform instrucțiunilor care însoțesc voucherul, după cum urmează:

Îți recomandăm să te programezi cu o săptămână înainte de data la care vrei sa zbori. Programarea se confirmă ulterior, printr-un telefon, cu 24 de ore înainte de ziua decolării. În cazuri excepționale, când condițiile meteo sunt instabile, confirmarea se poate face chiar și cu câteva ore înainte. Operatorii aerieni își rezervă dreptul de a amâna programarea dacă condițiile meteo nu permit desfășurarea activității în siguranță!

Se va face tot posibilul pentru a reprograma zborul de comun acord, la o dată cât mai apropiată.

În cazul în care nu mai poți ajunge la zbor în ziua programată, este important să contactezi pilotul la numărul de telefon pentru programări, de pe pliantul pe care l-ai primit, și să stabiliți împreună o altă dată la care să te bucuri de experiență.

Recomandăm sosirea cu 15 minute înainte. Întârzierea cu mai mult de 20 de minute la ora stabilită pentru decolare poate duce la amânarea zborului pentru o dată ulterioară!

Numai daca ai bateriile încărcate și lentilele proaspăt șterse :).

Toggle content goes here, click edit button to change this text.