Zbor cadou cu avionul de acrobație

zbor cadou cu avionul de acrobație
zbor cu avionul de acrobatie litoral vulturasul
zbor avion acrobatie

Alege voucherul zbor cadou cu avionul de acrobație* și bucură-te de o experiență aeriană desprinsă din Top Gun! Vei trăi momente pline de adrenalină, cu multe G-uri deasupra litoralului și vei avea ocazia de a vedea totul dintr-o perspectivă unică. Da, și cu capul în jos!

În plus, achiziția acestui voucher susține activități ale Asociația Iubim Aviația, precum ateliere educative gratuite pentru copii sau persoane cu frică de zbor.

Zbor cadou cu avionul de acrobație la mare: 1.800 lei 1.750 lei / persoană.

Durata zborului:  30 minute.

Livrare voucher – online, pentru că ținem la mediul înconjurător.

Plata se face după livrare, în baza facturii primite pe email, prin virament bancar în contul Asociației Iubim Aviația. Vrei să achiziționezi acest zbor în rate? Ia legătura cu noi și se rezolvă: îl vei plăti în două rate egale, fără dobânzi sau comisioane! 

*Voucherul zbor cadou cu avionul de acrobație este valabil doar în baza unei programări prealabile, conform cu instrucțiunile primite la comanda voucherului și cu termenii și condițiile zborcadou.ro.

**Voucherul pentru zbor cu avionul de acrobație este valabil 12 luni, de la momentul achiziției. Pentru prelungirea perioadei, se percepe un comision de 30% din valoarea acestuia.

***Zborurile se efectuează cu avioane de acrobație, alături de instructori profesioniști. Decolarea are loc de pe Aerodromul Costinești, Constanța.