Zbor cadou cu avionul deasupra Brașovului

zbor cadou cu avionul deasupra brașovului
zbor cu avionul brașov
zbor cu avionul brasov

Alege voucherul zbor cadou cu avionul deasupra Brașovului* și bucură-te de o experiență aeriană unică! Vei pluti deasupra celor mai frumoase împrejurimi ale orașului Brașov, vei vedea orașul de la „poalele Tâmpei” dintr-o perspectivă unică, însă poți admira și Bran, Cetatea Râșnov sau Rezervația de Urși de la Zărnești. În plus, achiziția acestui voucher susține activități ale Asociația Iubim Aviația, precum ateliere educative gratuite pentru copii sau persoane cu frică de zbor.

Durată zbor introductiv: 20 / 30 minute. Precizează în comandă timpul de zbor dorit.

Cost zbor cadou cu avionul deasupra Brașovului: 400 lei / 500 lei (per pasager). Livrare voucher – online, pentru că ținem la mediul înconjurător.

Promo: Vrei să te bucuri de acest zbor cu 2-3 prieteni? Aveți 20% discount din partea noastră! 

Plata se face după livrare, în baza facturii primite pe email, prin virament bancar în contul Asociației Iubim Aviația.

*Voucherul zbor cadou cu avionul deasupra Brașovului este valabil doar în baza unei programări prealabile, conform cu instrucțiunile primite la comanda voucherului și cu termenii și condițiile zborcadou.ro.

**Voucherul pentru zbor de agrement la Brașov este valabil 12 luni, de la momentul achiziției. Pentru prelungirea perioadei, se percepe un comision de 30% din valoarea acestuia.

***Zborurile se efectuează cu avioane ultraușoare și ușoare, alături de instructori profesioniști. Decolarea are loc de pe Aerodromul Ghimbav.