zbor cadou cu avionul la bacău
zbor de agrement bacau

Alege voucherul zbor cadou cu avionul la Bacău* și bucură-te de o experiență aeriană unică! Vei pluti deasupra celor mai frumoase împrejurimi ale orașului Bacău – insula de agrement, Delta Bistrița, alături de un instructor, și vei lua parte la prima ta lecție de aviație: descriere aeronavă, suprafețe de comandă, explicații în zbor asupra efectului comenzilor și nu numai!

În plus, achiziția acestui voucher susține activități ale Asociația Iubim Aviația, precum ateliere educative gratuite pentru copii sau persoane cu frică de zbor.

Durată zbor introductiv: 30 minute.

Cost zbor cadou cu avionul: 500 lei. Livrare voucher – online, pentru că ținem la mediul înconjurător.

Plata se face după livrare, în baza facturii primite pe email, prin virament bancar în contul Asociației Iubim Aviația.

*Voucherul zbor cadou cu avionul la Bacău este valabil doar în baza unei programări prealabile, conform cu instrucțiunile primite la comanda voucherului și cu termenii și condițiile zborcadou.ro.

**Voucherul pentru zbor de agrement la Bacău este valabil 12 luni, de la momentul achiziției. Pentru prelungirea perioadei, se percepe un comision de 30% din valoarea acestuia.

***Zborurile se efectuează cu avioane ultraușoare și ușoare, alături de instructori profesioniști. Decolarea are loc de pe Aerodromul Mărgineni, Bacău