zbor cadou cu avionul
zbor de agrement avion ultrausor

Alege voucherul zbor cadou cu avionul* și bucură-te de un zbor de agrement, o experiență aeriană unică! Vei pluti deasupra celor mai frumoase împrejurimi ale orașului București, alături de un instructor, și vei lua parte la prima ta lecție de aviație: descriere aeronavă, suprafețe de comandă, explicații în zbor asupra efectului comenzilor și nu numai!

Vrei să înveți să zbori? În cadrul fiecărui zbor introductiv îți sunt evaluate aptitudinile iar tu vei înțelege mecanica zborului și la ce să te aștepți în școala de pilotaj. Mai departe, te vom îndruma în acest sens către organizațiile potrivite ție.

În plus, achiziția acestui voucher susține activități ale Asociația Iubim Aviația, precum ateliere educative gratuite pentru copii sau persoane cu frică de zbor.

Durată zbor introductiv: 15-20 minute.

Cost zbor cadou cu avionul: 350 300 lei. Livrare voucher – online, pentru că ținem la mediul înconjurător.

Plata se face după livrare, în baza facturii primite pe email, prin virament bancar în contul Asociației Iubim Aviația.

*Voucherul zbor cadou cu avionul este valabil doar în baza unei programări prealabile, conform cu instrucțiunile primite la comanda voucherului și cu termenii și condițiile zborcadou.ro.

**Acest voucher pentru zbor de agrement este valabil 12 luni, de la momentul achiziției. Pentru prelungirea perioadei, se percepe un comision de 30% din valoarea acestuia.

***Zborurile se efectuează cu avioane ultraușoare și ușoare, alături de instructori profesioniști. Decolarea are loc de pe  Aerodromul Șirna, Aerodromul Letca Nouă.