Zbor cadou cu elicopterul

zbor cadou cu elicopterul
zbor cadou cu elicopterul
zbor cu elicopterul

Alege voucherul zbor cadou cu elicopterul*, și bucură-te de o experiență aeriană unică! Vei pluti deasupra celor mai frumoase împrejurimi ale orașului București, la bordul unui elicopter**, alături de un instructor. În plus, achiziția acestui voucher susține activități ale Asociația Iubim Aviația, precum ateliere educative gratuite pentru copii sau persoane cu frică de zbor.

Cost zbor cadou cu elicopterul: 2.300 lei / persoană. Livrare voucher – online, pentru că ținem la mediul înconjurător.

Plata se face după livrare, în funcție de nr. de beneficiari, în baza facturii primite pe email, prin virament bancar în contul Asociației Iubim Aviația. Vrei să achiziționezi acest zbor în rate? Ia legătura cu noi și se rezolvă: îl vei plăti în două rate egale, fără dobânzi sau comisioane! 

*Voucherul zbor cadou cu elicopterul este valabil doar în baza unei programări prealabile, conform cu instrucțiunile primite la comanda voucherului și cu termenii și condițiile zborcadou.ro.

**Zborurile se efectuează cu elicoptere Robinson R22 sau Robinson R44, alături de instructori profesioniști. Decolarea are loc din Moara Vlăsiei, Ilfov.