Zbor cadou cu prietenii

zbor cadou cu prietenii
zbor la munte
crucea de pe caraiman

Alege voucherul zbor cadou cu prietenii* și bucură-te, alături de încă cineva drag, de o experiență aeriană exclusivă, la bordul unui avion privat ultra-rapid! Veți zbura într-un raid aerian unic, pe deasupra Carpaților, având ocazia să admirați crestele munților, Valea Prahovei, Crucea de pe Caraiman și chiar vf. Coștila. Bonus! Veți lua parte la prima voastră lecție de aviație! În plus, achiziția acestui voucher susține activități ale Asociația Iubim Aviația, precum ateliere educative pentru copii sau persoane cu frică de zbor.

Durată zbor introductiv: 30 minute. Pregătirile de raid aerian și briefing-ul: 30 minute.

Cost voucher zbor cadou cu prietenii: 2.490lei 1.650 lei/ 2 (3) persoane**. Livrare voucher – online, pentru că ținem la mediul înconjurător.

Plata se face după livrare, în funcție de nr. de beneficiari, în baza facturii primite pe email, prin virament bancar în contul Asociației Iubim Aviația. Îți dorești acest zbor, dar bugetul nu este de partea ta? Îl poți plăti eșalonat! Ia legătura cu noi și se rezolvă, fără dobânzi sau comisioane! 

*Voucherul zbor cadou cu prietenii este valabil doar în baza unei programări prealabile, conform cu instrucțiunile primite la comanda voucherului și cu termenii și condițiile zborcadou.ro. Decolarea are loc de pe Aerodromul Ilfoveni.

**Voucherul pentru zbor de agrement cu prietenii, deasupra Bucegilor, este valabil 6 luni de la momentul achiziției. Pentru prelungirea perioadei, se percepe un comision de 30% din valoarea acestuia.

***În limita unei greutăți totale de 180 kg, la bord pot fi îmbarcate 3 persoane care cumulează această valoare.