Zbor Cadou departe de arșița verii

zbor cadou departe de arșița verii

Zbor Cadou îți propune un nou mod de a te feri de arșița verii, atât la sol, cât și în aer. Astfel, am conceput pentru tine cele mai cool șepci tip snapback*, care te vor feri de soare, vor stârni valuri de admirație și vor atrage atenția asupra pasiunii tale pentru aviație. Peste tot pe unde vei merge! Chiar și la zborul introductiv inclus în pachet, în care te vom ridica la câteva sute de metri altitudine, acolo unde temperatura este mai plăcută, iar peisajele de vis! Ce spui, îți faci un selfie la înălțime, cu noua ta șapcă?

Durată zbor introductiv: 15 minute.

Cost zbor cadou departe de arșița verii: 450 lei. Livrare voucher – împreună cu șapca, prin curier/Uber/predare personală în București.

Cost șapcă, fără zbor: 200 lei.

Plata se face în baza facturii primite pe email, prin virament bancar în contul Asociației Iubim Aviația și reprezintă un mod de a susține activitățile noastre.

*Voucherul este valabil doar în baza unei programări prealabile, conform cu instrucțiunile primite la comanda voucherului și cu termenii și condițiile zborcadou.ro.

**Zborurile se efectuează cu avioane ultraușoare, alături de instructori profesioniști. Decolarea are loc de pe Aerodromul Șirna.

***Șapca este reglabilă, cu mărime universală. Materialele din care este realizată sunt cele mai calitative de pe piață, iar broderia frontală este realizată 3D.