zbor cu avionul in jurul bucurestiului
zbor de agrement în jurul Bucureștiului
zbor cu avionul bucurești
zbor deasupra bucurestiului

Alege voucherul zbor cadou cu avionul în jurul Bucureștiului* și bucură-te de o experiență aeriană unică! Vei zbura într-un raid aerian în jurul Capitalei, pe care o vei descoperi din cea mai frumoasă, chiar spectaculoasă, perspectivă. Nu singur, mai poți lua cu tine încă 2 persoane dragi, în această aventură!

Toată experiența acestui zbor în jurul Bucureștiului se desfășoară alături de un instructor, care îți va oferi și prima ta lecție de aviație: descriere aeronavă, suprafețe de comandă, explicații în zbor asupra efectului comenzilor și nu numai!

În plus, achiziția acestui voucher susține activități ale Asociația Iubim Aviația, precum ateliere și proiecte educative gratuite pentru copii sau persoane cu frică de zbor.

Durată zbor de agrement în jurul Bucureștiului: 30 minute. Durată pregătire raid aerian și briefing: 30 minute.

Cost zbor cadou cu avionul: 2.000 lei. Nr. pasageri: 3

Livrare voucher – online, pentru că ținem la mediul înconjurător.

Plata voucherului zbor cadou – zbor cu avionul în jurul Bucureștiului se face după livrare, în baza facturii primite pe email, prin virament bancar în contul Asociației Iubim Aviația.

*Voucherul zbor cadou cu avionul în jurul Bucureștiului este valabil doar în baza unei programări prealabile, conform cu instrucțiunile primite la comanda voucherului și cu termenii și condițiile zborcadou.ro.

**Voucherul pentru zbor de agrement în jurul Bucureștiului este valabil 6 luni, de la momentul achiziției. Pentru prelungirea perioadei, se percepe un comision de 30% din valoarea acestuia.

***Zborurile se efectuează cu avioane ușoare, tip Cessna, alături de instructori profesioniști. Decolarea are loc de pe Aerodromul Ilfoveni, la jumătatea drumului dintre București și Târgoviște.