Zbor cadou cu avionul la Delta Neajlovului

zbor delta neajlovului
plimbare la comana cu avionul
zbor comana

Alege voucherul zbor cadou cu avionul la Delta Neajlovului și bucură-te de o experiență aeriană unică! Vei lua parte la un adevărat raid aerian, survolând împrejurimile Deltei de lângă București, alături de un instructor. Prima lecție de aviație, inclusă în experiență: descriere aeronavă, suprafețe de comandă, explicații în zbor asupra efectului comenzilor și nu numai!

În plus, achiziția acestui voucher susține activități ale Asociația Iubim Aviația, precum ateliere educative gratuite pentru copii sau persoane cu frică de zbor.

Durată zbor introductiv: 30-35 minute.

Cost zbor cadou cu avionul la Delta Neajlovului: 949 lei 500 lei.

Livrare voucher – online, pentru că ținem la mediul înconjurător.

Plata se face după livrare, în baza facturii primite pe email, prin virament bancar în contul Asociației Iubim Aviația.

*Voucherul “zbor cadou cu avionul la Delta Neajlovului” este valabil doar în baza unei programări, conform cu instrucțiunile primite la comanda voucherului și cu termenii și condițiile zborcadou.ro.

**Voucherul pentru zbor de agrement la Delta Neajlovului este valabil 12 luni, de la momentul achiziției. Pentru prelungirea perioadei, se percepe un comision de 30% din valoarea acestuia.

***Zborurile se efectuează alături de instructori profesioniști. Decolarea are loc de pe Aerodromul Letca Nouă, Ghimpați, Giurgiu

***Limita de greutate / pasager este de 90 de kilograme