zbor vip bucuresti
zbor vip bucuresti noapte
zbor amurg bucuresti

 

Te-ai imaginat vreodată cum intri pe aeroport printr-o poartă de acces dedicată, ești preluat de un automobil elegant de transfer și dus direct la avion, iar apoi te bucuri de priveliștea orașului în asfințit? Un vis pe care îl facem posibil, cu acest voucher special – Zbor VIP în amurg, în jurul Bucureștiului.

Tu doar gândește-te la 1-2 persoane dragi pe care să le iei cu tine în această aventură aeriană exclusivistă, și ne vedem cu toții înainte de apus, la Terminalul de Aviație Generală, din cadrul Aeroportului Internațional Băneasa.

Toată experiența acestui zbor se desfășoară alături de un instructor, care îți va oferi și prima ta lecție de aviație: descriere aeronavă, explicații asupra zborului și nu numai! În plus, achiziția acestui voucher susține activități ale Asociația Iubim Aviația, precum ateliere și proiecte educative gratuite pentru copii sau persoane cu frică de zbor. Durată zbor de agrement în jurul Bucureștiului: 30 minute. Durată pregătire raid aerian și briefing: 30 minute.

Cost zbor VIP în amurg, în jurul Bucureștiului: 3.990 lei. Nr. pasageri: 3

Livrare voucher – online, pentru că ținem la mediul înconjurător.

Plata voucherului zbor cadou – zbor VIP în amurg, cu avionul în jurul Bucureștiului, se face după livrare, în baza facturii primite pe email, prin virament bancar în contul Asociației Iubim Aviația. *Voucherul este valabil doar în baza unei programări prealabile, conform cu instrucțiunile primite la comanda voucherului și cu termenii și condițiile zborcadou.ro. **Voucherul pentru zbor de agrement în amurg, în jurul Bucureștiului, este valabil 6 luni de la momentul achiziției. Pentru prelungirea perioadei, se percepe un comision de 30% din valoarea acestuia. ***Zborurile se efectuează cu avioane ușoare, tip Cessna, alături de instructori profesioniști. Decolarea are loc de pe Aeroportul Băneasa.