Despre proiect

Când suntem mici, îi imităm pe cei din jurul nostru.

Pe măsură ce creștem, luăm ca exemplu atitudinea și crezul celor de lângă noi care ne inspiră și pe care îi admirăm. Astfel de lucruri ne transformă în adulții de mâine.

Noi, Asociația Iubim Aviația, am cules de la voi cele mai frecvente întrebări, pentru EI, Oamenii aviației. Am adăugat însă și noi câteva, pentru VOI, pentru a vă oferi astfel informații utile în viață, pe care să le țineți minte și să le aplicați, în seria “Visuri la înălțime”.

Sperăm ca următoarele interviuri să vă inspire și să vă ofere încredere în voi, dar și să vă dea aripi să decolați spre îndeplinirea celor mai mărețe visuri!

Visuri la înălțime – Ep. 1 – George Rotaru – Director Aeroclubul României, Pilot Acrobat și Instructor

Am stat de vorbă cu dl. George Rotaru, între două antrenamente de acrobație, despre evoluția carierei sale în aviație, ca exemplu de perseverență, disciplină și dedicare, pentru noile generații. În final, a transmis un mesaj, dar și informații utile despre cum oricare dintre voi îi poate călca pe urme.

Visuri la înălțime – Ep. 2 – Ioan Istrate – unul dintre primii piloți de balon din România

Ioan Istrate, cunoscut printre ceilalți #OameniAiAviatiei ca „John Balon”, povestește cum primul zbor l-a făcut să își dea seama că asta vrea să facă de atunci înainte. Totodată, ne încurajează să luptăm pentru visele noastre și să nu ne lăsăm doborâți de gândul că avem nevoie de anumite aptitudini pentru a ni le îndeplini: totul se cultivă.