zbor cadou deasupra bucegilor
zbor la munte
crucea de pe caraiman
zbor cu avionul la munte

Alege voucherul zbor cadou cu avionul deasupra Bucegilor* și bucură-te de o experiență aeriană unică! Vei zbura într-un raid aerian peste Valea Prahovei și vei descoperi Crucea de pe Caraiman și munții României dintr-o perspectivă nouă și spectaculoasă. Toată experiența se desfășoară alături de un instructor, care îți va oferi și prima ta lecție de aviație: descriere aeronavă, suprafețe de comandă, explicații în zbor asupra efectului comenzilor și nu numai!

În plus, achiziția acestui voucher susține activități ale Asociația Iubim Aviația, precum ateliere educative gratuite pentru copii sau persoane cu frică de zbor.

Durată zbor introductiv: 30 minute. Durată pregătire raid aerian și briefing: 30 minute.

Cost zbor cadou cu avionul: 1.150 lei. Livrare voucher – online, pentru că ținem la mediul înconjurător.

Vrei să mai iei pe cineva cu tine? Atunci alege opțiunea “Zbor cadou cu prietenii“. Poți comunica decizia ta odată cu efectuarea programării.

Plata voucherului zbor cadou cu avionul deasupra Bucegilor se face după livrare, în baza facturii primite pe email, prin virament bancar în contul Asociației Iubim Aviația.

*Voucherul zbor cadou cu avionul deasupra Bucegilor este valabil doar în baza unei programări prealabile, conform cu instrucțiunile primite la comanda voucherului și cu termenii și condițiile zborcadou.ro.

**Voucherul pentru zbor de agrement deasupra Carpaților este valabil 6 luni, de la momentul achiziției. Pentru prelungirea perioadei, se percepe un comision de 30% din valoarea acestuia.

***Zborurile se efectuează cu avioane ultraușoare și ușoare, alături de instructori profesioniști. Decolarea are loc de pe Aerodromul Ilfoveni, la jumătatea drumului dintre București și Târgoviște.